perjantai 22. joulukuuta 2017

Että mitähän....

Joulukuussa iskee aina jokin huovutusinto. Onneksi varastoistani löytyy yllätys yllätys laatikollinen huopuvaa lankaa! Päätin tehdä yhdet perusharmaat ja toiset syysväreissä ja niihin kuviointia harmaalla. Olen ennenkin huovuttanut samoilla langoilla, joten tiesin minkä suuruiset lapaset pitää neuloa, että huopuvat sopivasti.

En vaan ottanut huomioon että meillähän on uusi pesukone ja sen pesuohjelmat/ohjelmien pituudet ovat vielä pienoinen mysteeri. Noh, tumput vaan rohkeasti koneeseen ja kone päälle. Kun avasin pesukoneen luukun päässäni soi tuo Sannin laulu... että mitähän.... 


Huovutus meni aivan pieleen! Lapaset olivat kutistuneet pienten ihmisten lapasiksi! Mutta olivat ainakin hyvin tiiviitä sellaisia! Päätin kuitenkin yrittää ja tungin sen liian pienen hanskan käteen vain ihmetelläkseni että mitenköhän saan sen kädestä pois. No, puolen tunnin vanuttamisen ja venyttämisen (ja parin hikisen paidan vaihdon) jälkeen harmaat lapaset ovat käyttökelpoiset. Oranssit menee sitten kaverin lapselle.Lanka ja menekki: Novita Joki 1 kerä (100 g)
Puikot nro 7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti